We zorgen dat jouw feest op De Vierhoekhoeve een onvergetelijk evenement wordt dat je altijd zal bijblijven

Een plek om samen te genieten van de mooie momenten

Op zoek naar een plaats waar je heerlijk kan samen zijn met vrienden, familie, klasgenoten, zakenrelaties of een plaats waar je belangrijke momenten in het leven kan vieren? Dan zijn de accommodaties van ‘De Vierhoekhoeve ideaal voor een gezellige en geslaagde bijeenkomst: babyborrel, communiefeest, verjaardagsfeest, jubileum, pensioenfeest, reunies, etc …

De landelijke rust, het wandelpad rondom de hoeve, het directe contact met de dieren en de leuke speeltuin waar kinderen zich vrij kunnen uitleven zijn grote troeven voor een unieke middag. Ook tal van andere boerderij-activiteiten, zoals een ritje met onze boerderijbus, kunnen uw feestje onvergetelijk maken.

We hebben twee feest- en ontmoetingsruimtes die ook samen gebruikt kunnen worden. Zo kunnen we feestjes organiseren vanaf 20 volwassenen tot 150 personen. We verhuren nooit enkel onze zalen…u krijgt een totaalbeleving. Bij elke formule maken we het lekkers bijna allemaal zelf. Zoveel mogelijk met onze verse hoeveproducten. Het is onze troef….wedden dat u het smaakt?

Wees gerust… we zorgen dat jouw feest een onvergetelijk evenement wordt dat je altijd zal bijblijven.

De-Vierhoekhoeve-feestje-organiseren-Zaal

ZIN IN EEN FEESTJE? CONTACTEER ONS!

  Naam:

  Voornaam:

  E-mailadres:

  Totaal aantal personen:

  Gewenste datum:

  Telefoonnummer:

  Heeft u nog vragen?

  Beschikbaarheid

  We zijn momenteel bezig om een overzichtelijk systeem te voorzien voor de beschikbaarheden. Neem in tussentijd met ons contact op via het contactformulier voor uw aanvraag.