<-- TERUG

Veelgestelde vragen feestjes

Dit is afhankelijk van welke formule u kiest. Is het een lunchformule waarbij iedereen een plaatsje aan tafel aangeboden krijgt, dan is 80 genodigden de limiet. Is het een dessertenformule waarbij ook staantafels worden gebruikt, dan kunnen we comfortabel gaan tot 150 personen.  Er hebben al eens feestjes plaats gevonden met 200 personen, maar dan gebruiken we de feestzaal boven én de eetzaal beneden.

Bubbels en wijnen kunnen, maar dan rekenen we kurkrecht aan.

We hebben een ruim assortiment aan frisdranken, sapjes, streekbieren, bubbels en wijnen voor u geselecteerd.

Vraag gerust onze drankenlijst op.

Normaal kleden wij de zaal zelf in, maar u mag uiteraard zelf versiering aanbrengen. Er mogen absoluut geen materialen gebruikt worden die schade kunnen aanrichten aan het interieur. Zo zijn plakband, duimspijkers, naalden, decoratiespijkers en dergelijke absoluut niet toegestaan.
Je kan best alles ophangen met touwtjes.
De vloeren afdekken met vastgekleefd tapijt is eveneens niet toegelaten m.b.t. brandveiligheid en brandverzekering.

Dit kan enkel op aanvraag en mits beschikbaarheid van de zaal.

Dit kan enkel op afspraak tijdens de week tussen 14u en 18u of op zaterdag.

Wij tellen de stock vóór en na uw feestje. Het verschil is uw verbruik. U ontvangt de factuur per e-mail enkele dagen na uw feest.

We hebben dat liever niet. Maar we begrijpen dat sommige baasjes onafscheidelijk zijn van hun viervoeter. In overleg met de mensen die het feest organiseren kan het dus uitzonderlijk worden toegestaan.

Neen, wij verzorgen de catering volledig zelf op de boerderij. Alles is huisbereid en puur van smaak. We zetten in op korte keten en lokale producten.

Ja, aan de kant van de kinderboerderij, indien volzet kan u parkeren op straat.
In de zomermaanden kunnen we een extra weide openen, in de winter raden we aan om iets verder in de straat te parkeren.

Ja, wij bezorgen u deze op aanvraag.

Voor diverse uiteenlopende redenen organiseren wij enkel feesten overdag (afsluiten ten laatste om 19u30).

Neen, ons eten serveren we steeds binnen (praktisch niet haalbaar door de vele insecten op onze hoeve). U kan evenwel na het eten overal op de hoeve terecht bij mooi weer (terras, wandelpad, speeltuin, stallen).

Ja, wij beschikken over een moderne geluidsinstallatie.

Ja in de vestiaire hebben wij een verschoonkussen en er staat ook een microgolf in de zaal ter beschikking.

Jazeker, we beschikken over een buitenlift die mensen gemakkelijk naar boven brengt.

Neen, bij slecht weer kunnen de kinderen wel terecht in onze knuffelstallen.

De buitenspeeltuin is toegankelijk voor kinderen van 4 (onder begeleiding) tot 14 jaar.

We hebben in onze zalen geen aparte lokalen om een reiswiegje/bedje te zetten. Op de kinderboerderij hebben we veel plaatst (wel overkant van de straat, goede babyfoon is noodzakelijk).

Tijdens feesten plaatsen wij steeds kegeltjes en tonnen op straat om het autoverkeer te vertragen. Het blijft wel belangrijk om voorzichtig te zijn bij het oversteken.

Bij grote feesten zien we dat er vaak een babysit meekomt die een oogje in het zeil houdt, zodanig dat uw genodigden met een gerust hart aan tafel kunnen blijven zitten.

Ja, de zaal is voorzien van snelle en stabiele WiFi-infrastructuur.

Dat is mogelijk. Indien u de beide zalen huurt, of een feestje geef in zaal B kan u gebruik maken van de beamer en projectiescherm.

In zaal A hangt het af van het aantal genodigenden, aangezien we daar voor projecties gebruik maken van een smartboard waarvoor plaats moet voorzien worden.