Workshop kaas maken.

Zelf kaas maken is ontzettend leuk. Zo leuk zelfs dat we onze kennis graag met iedereen delen. Tijdens de workshop kaasmaken, maak je je eigen kaasje. En heb je de basis eenmaal geleerd, dan kun je thuis lekker verder experimenteren.
Kosten: €45,- per persoon (vanaf acht personen), voor een programma van 4 uur.
– 8.30-9u koffie- of thee-ontvangst
– ieder maakt zijn eigen kaasje
– aperitief met kaasdegustatie
– na 14 dagen haal je alle kaasjes op. Met een gepersonaliseerd etiket erbovenop!

+ gegarandeerd superveel plezier!! En heel wat kennis erbij!

Uitbreiden met een warme of koude maaltijd en/of een namiddagprogramma kan zeker. Vraag gerust een offerte aan.

Google-review

Gisteren hadden wij een daguitstap met ons team in het pittoreske Gijzenzele. Wij werden hartelijk ontvangen door enerzijds een welkomstbord langs de weg en anderzijds door Hilde en Pieter.
Van begin tot einde waren ze beiden aanwezig om ons in de watten te leggen en om ons te voorzien van spijs, drank én duiding rond de bestaansreden van De Vierhoekhoeve.
Kaas maken met Pieter is een ervaring. Zijn kaaskennis doet je watertanden en zijn passie zorgt ervoor dat je alles geeft om de best mogelijke kaas te maken. Bij zowel het middagmaal (heerlijke broodjes) als de kaasdegustatie en lokaal biertje hang je aan Hilde haar lippen.
Ze pasten de dag volledig aan, aan ons ritme en hielden alle opties open. We kochten met de collega’s de halve hoevewinkel leeg, wat genoeg zegt over zowel de kwaliteit van de producten als de gastvriendelijkheid van Hilde en Pieter.
Kortom, een echte aanrader! 

Wouter De Beuf
Teamdag
Ontdek onze ambacht
en maak je eigen
'handmade' kaasje!