<--- TERUG

Veelgestelde vragen verjaardagsfeestjes

Vanaf het weekend na de paasvakantie tot het weekend voor de herfstvakantie zijn er feestjes mogelijk op zaterdagvoormiddag, zaterdagnamiddag en zondagnamiddag. In november en vanaf februari enkel op zaterdagvoor- of namiddag.

Een standaardfeestjes voor kinderen van de derde kleuterklas kan op aanvraag (vaak een half uur minder lang). De kinderen zijn te klein voor de meeste activiteiten en voor het voederen zijn de hongerige geiten of schapen vaak geen optie. Voor kleinere kinderen raden we aan om gewoon te komen spelen op de boerderij. (tijdens het zomerseizoen)

De Vierhoekhoeve is enkel open voor groepen en families op reservatie. De speeltuin en knuffelboerderij is dus enkel toegankelijk mits reservatie.

Geen bancontact, enkel cash betalen mogelijk op het einde van het feestje. Een voorschot wordt niet gevraagd.

Er wordt steeds een minimum van 10 kinderen + 2 volwassenen aangerekend (het basis forfait).

Dat kan gebeuren. Voor afwezige of zieke kinderen hoeft u niet te betalen, maar het minimum van 10+2 wordt steeds aangerekend.

Omdat we jullie nog harder vertroetelen dan de kinderen. U krijgt een welkomstdrankje met hapje, een ijscoupe en tijdens het voederen een leuke extra.

Wij begeleiden de doe-, eet- en voedermomenten. De vrije momenten bij de dieren en op het speelterrein zijn onder toezicht van jullie.

We weten graag de maandag ervoor met hoeveel jullie zullen zijn. Indien er dan nog wijzigingen zijn in de loop van de week, kan u dat tot de dag ervoor melden.

Normaal voorzien we een lokaal. Bij bijzonder goed weer is het mogelijk dat we binnen starten en buiten eindigen.

Dan gaat het programma onveranderd door, de dieren moeten ook in de regen gevoederd worden, en er zijn ook heel wat dieren binnen om te knuffelen. Regenkledij en laarzen zijn noodzakelijk. Het kan ook regenen in de zomer.

Wij voorzien een leuk gedekte tafel. Wenst u graag slingers of ballonnen mag u een kwartier op voorhand aanwezig zijn, en zelf nog decoratie aanbrengen. Liefst niet vroeger dan een kwartier.

In de vrije tijd kunnen de kinderen spelen op de speeltuin, knuffelen bij de dieren, ravotten op de boerderij. Natuurlijk hebben we er niets op tegen als u zelf kringspelletjes, een muziekpakket, een piñata,… meebrengt. Eigen kookactiviteiten of knutselactiviteiten laten we niet toe.

Natuurlijk, dat vinden wij heel leuk!

Dat mag altijd. Wij voorzien een kleine attentie (een snoepje en een klein geschenkje zoals een potlood, een latje,..). En uiteraard krijgen de kinderen die een doe-atelier gedaan hebben hun eigen koekjes, brood of boter mee.

De-Vierhoekhoeve-faq-meisje-met-pony