<--- TERUG

Veelgestelde vragen verjaardagsfeestjes

Vanaf het weekend na de paasvakantie tot het weekend voor de herfstvakantie zijn er feestjes mogelijk op zaterdagvoormiddag, zaterdagnamiddag en zondagnamiddag. In november en vanaf februari enkel op zaterdagvoor- of namiddag.

Een standaardfeestjes voor kinderen van de derde kleuterklas kan op aanvraag (vaak een half uur minder lang). De kinderen zijn te klein voor de meeste activiteiten en voor het voederen zijn de hongerige geiten of schapen vaak geen optie. Voor kleinere kinderen raden we aan om gewoon te komen spelen op de boerderij. (tijdens het zomerseizoen)

U kan steeds een verjaardag komen vieren op ons terras (in het zomerseizoen). Een tafel reserveren doen we echter niet. U kan zich tegen openingstijd aanmelden in de hoevewinkel en een apart tafelnummer vragen om dan op het einde af te rekenen. Indien u een ijsje bestelt voor de hele groep kan u een gratis vuurwerkstokje verkrijgen in de winkel. Niet dat het moet, maar het is fijn als u ons even verwittigt dat u met een groepje komt. Voor verjaardagsfeestjes op het terras met veel familie of vrienden kan u een ritje met de boerderijbus aanvragen of/en een mand hoevebroodjes tegen sluitingstijd.

Indien er lokalen vrij zijn, kan dat. Anders kan u steeds plaatsnemen in de eetzaal, maar daar zit wel iedereen samen als het regent.

Geen bancontact, enkel cash betalen mogelijk op het einde van het feestje. Een voorschot wordt niet gevraagd.

Het minimum aangerekende bedrag is steeds 135 euro, wat neerkomt op 10 kinderen + 2 volwassenen.

Dat kan gebeuren. Voor afwezige of zieke kinderen hoeft u niet te betalen, maar het minimum van 10+2 wordt steeds aangerekend.

Omdat we jullie nog harder vertroetelen dan de kinderen. U krijgt een welkomstdrankje met hapje, een ijscoupe en tijdens het voederen een leuke extra. Indien u dit zou omrekenen naar de prijzen van onze terraskaart zal u merken dat 14 euro best economisch is.

Wij begeleiden de doe-, eet- en voedermomenten. De vrije momenten bij de dieren en op het speelterrein zijn onder toezicht van jullie.

Er kunnen maximum 4 volwassenen gebruik maken van het verjaardagsfeestjestarief. U mag gerust alle vrienden en de hele familie meebrengen tijdens het zomerseizoen, deze kunnen bestellen aan de kaart. Laat u ons wel op voorhand weten met hoeveel jullie dan precies zijn, zodanig dat we een groot lokaal kunnen reserveren of een extra tafel buiten.

We weten graag de maandag ervoor met hoeveel jullie zullen zijn. Indien er dan nog wijzigingen zijn in de loop van de week, kan u dat tot de dag ervoor melden.

Normaal voorzien we een lokaal. Bij bijzonder goed weer is het mogelijk dat we binnen starten en buiten eindigen.

Dan gaat het programma onveranderd door, de dieren moeten ook in de regen gevoederd worden, en er zijn ook heel wat dieren binnen om te knuffelen. Regenkledij en laarzen zijn noodzakelijk. Het kan ook regenen in de zomer.

Wij voorzien een leuk gedekte tafel. Wenst u graag slingers of ballonnen mag u een kwartier op voorhand aanwezig zijn, en zelf nog decoratie aanbrengen. Liefst niet vroeger dan een kwartier.

In de vrije tijd kunnen de kinderen spelen op de speeltuin, knuffelen bij de dieren, ravotten op de boerderij. Natuurlijk hebben we er niets op tegen als u zelf kringspelletjes, een muziekpakket, een piñata,… meebrengt. Eigen kookactiviteiten of knutselactiviteiten laten we niet toe.

Natuurlijk, dat vinden wij heel leuk! Daarenboven zullen jullie voor mama en papa heel herkenbaar zijn want in het zomerseizoen is de boerderij ook toegankelijk voor het grote publiek. Een boerensjaaltje kan ook al wonderen doen om te weten wie in de klas van je dochter of zoon zit.

Dat mag altijd. Wij voorzien een kleine attentie (een snoepje en een klein geschenkje zoals een potlood, een latje,..). En uiteraard krijgen de kinderen die een doe-atelier gedaan hebben hun eigen koekjes, brood of boter mee.

De-Vierhoekhoeve-faq-meisje-met-pony