Veel gestelde vragen bij onze boerderijvakanties in augustus

Uw inschrijving is pas definitief in orde nadat wij uw betaling ontvangen hebben. Wij sturen u na ontvangst een bevestigingsmail met de voldane factuur in bijlage.

U dient het bedrag online te betalen via de inschrijfpagina op onze website. Indien dit niet zou lukken of u wenst een spreiding, kan u steeds contact met ons opnemen.
Wanneer meerdere kinderen van hetzelfde gezin en zelfde thuisadres zich inschrijven voor het kamp, krijgt met vanaf het tweede kind 15 euro korting op de kampprijs.
Indien uw kind wenst vegetarisch te eten vragen we een supplement van 10 euro.

Indien u een factuur wenst op naam van BNP Paribas Fortis (omdat één van de ouders werknemer is van deze bank) dient u dit aan te duiden op de inschrijfpagina en te mailen naar bureau@devierhoekhoeve.be .Vermeld in uw mail zeker de naam van de deelnemer, de periode van kampdeelname en het adres naar waar de factuur naartoe dient gestuurd te worden.

In geval van annulering of ziekte gelden volgende afspraken:
– Annulering: wanneer een deelnemer annuleert uiterlijk vier weken voor het kamp, wordt 15% van het inschrijvingsgeld afgehouden.
– Wanneer een deelnemer na de bovenstaande tijdspanne annuleert, wordt het volledige inschrijvingsgeld ingehouden tenzij men een ander vriendje in de plaats inschrijft.
– Ziekte: Met een medisch attest wordt 15% van het inschrijvingsgeld afgehouden.
– Stoppen tijdens de kampweek: Wanneer een deelnemer, om welke reden dan ook tijdens de kampweek naar huis gaat is er geen terugbetaling mogelijk.

Op maandagmorgen verwachten wij uw kleine rakker tussen half negen en negen uur. Wij verwelkomen u aan onze boerderijdeuren waar we u laten weten waar uw kind slaapt en welk diertje het in deze boerderijweek wordt. Op vrijdag gaan onze deuren terug open om half vijf. Het eerste kwartier is er een afscheidsronde (toneelslot, lied en dans) en tegen kwart voor vijf is het slot voorzien.

Neen, op maandagmorgen hebben we een doorschuifactiviteit. Het kamplied aanleren, iets knutselen aangaande het kampthema en samen de koffers uitpakken en de bedden opmaken.

Wij vragen een hoeslaken ter bescherming van de matras, een kussensloop en een slaapzakje. In de zomer kan het echter bijzonder warm worden en vaak is een dikke slaapzak overbodig. Het is aangewezen om dan een zomerlakentje mee te geven.

Wij vragen om al de medicijnen met een duidelijke brief in een gesloten doosje of zakje af te geven aan de deur van de slaapblok op maandagochtend. Op vrijdag geven we alles terug mee in het gevulde boerderijzakje dat uw kind ontvangt bij het slotmoment. Zijn er andere zorgen? Bel of mail ons even op voorhand en dan spreken we alles samen door zodanig dat er geen verrassingen zijn op maandag.

7u30: Opstaan
8u00: Ontbijt
8u30: Voederen van de dieren en melken van de koeien en aansluitend dierenknuffelpauze of vrij spel
9u45: Toneel of inleiding van de activiteit
10u: Activiteit (een doe-activiteit in het kader van het kampthema)
12u: Middagmaal en siësta of vrij spel
14u: namiddagspel
16u: Vieruurtje, knuffelpauze, sport en spel
17u30: Avondmaal
18.15u: Voederen van de dieren en melken van de koeien
19u: Avondtoneel of douchemoment
20u: Avondactiviteit
21u: ‘Licht uit’ jongsten
21.30u: ‘Licht uit’ oudsten

Snoepjes, koekjes…daar zorgen wij graag voor.
Multimedia: daar krijgen onze dieren jeuk van.

Dat laten we niet toe. Uw kind is in goede handen en indien er iets is, hoort u het als eerste. Geen nieuws is goed nieuws.

Al dertig jaar doen we boerderijvakanties op onze hoeves. We werken met monitoren die ofwel een educatieve opleiding volgen, in het onderwijs staan of een brevet hebben van monitor. Vaak ook mensen die als kind ook al op boerderijvakantie kwamen en onze eisen en visie genegen zijn.
Uw kind komt in een hele boerderijfamilie terecht en het is echt onze betrachting om onze boerderij ook een beetje de boerderij van uw kind te maken. Wij vertroetelen uw kinderen net als onze kinderen. Geen kind is voor ons gelijk.
Indien er een voorval is, bent u ook de eerste die er van hoort.
Op vrijdag vindt u in hun zakje ook een volledige krant met alle details, van menu tot recepten, liedjes, spelletjes,….

Uiteraard! Begin juli zenden we jullie een brief met nog meer praktische info.