<--- TERUG

Uw eerste maal op ons hoeveterras?
Lees zeker deze tips:

  • Bestellen doet u in de winkel, betalen ook en dan brengen wij het naar uw tafel. Op uw tafel vindt u een tafelnummer of een vaasje met een nummer. Het is handig dat iemand aan uw tafel blijft zodanig dat u deze niet kwijt bent als u terugkomt van de winkel. We doen ons best zo snel mogelijk u te bedienen.
  • Het toilet is rechts naast de winkel, de muur volgen tot aan de deur met een hartje erin.
  • Vergeet niet op ontdekkingstocht te gaan op onze boerderij. Op de miniparking met de vlaggen vooraan, vindt u een klein houten poortje met ijzeren vlinder erop. Dit is de start van het Pierlepeinpad. Pierlepein is een nieuwsgierige muis op onze boerderij en als je haar snoetje volgt, stelt ze u vragen over landbouw en natuur ( het antwoord vindt u op de achterkant van de borden).
    Indien u niet goed te been bent of u bent met de buggy kan u halverwege aan de compostplaats afslaan naar het speelterrein. Anders ga je verder langs het avonturenbos, bijenbos en keer je langs het pad doorheen de koeienweide terug naar de boerderij. De wandeling duurt 20 minuten. Vergeet niet alle draden te sluiten wanneer u een weide oversteekt en we vragen u vriendelijk niets te plukken onderweg.
De-Vierhoekhoeve-Terras-Veelgestelde-vragen