De hoevewinkel van De Vierhoekhoeve maakt zelf amachtelijke hoeveproducten zoals kazen, desserten, ijs, confituur en boerderijlekkers.

UNIEK VERHAAL

EEN VERHAAL IN ELK PRODUCT

Alle producten in de hoevewinkel zijn hand- en huisgemaakt. Van kaas tot honing, in elk product voelt u de liefde voor het ambacht en proeft u de zorg voor onze eerste kwaliteit grondstoffen.

Zo kunnen we u vertellen dat:

  • Kaasboer Pieter één van de laatste Vlaamse kaasmakers is die werkt met rauwe, niet gepasteuriseerde, koemelk. Pure ambacht…
  • We op onze boerderij 500000 bijen huisvesten en heerlijke koudgeslingerde honing maken.
  • We geen melkijs maken maar roomijs. Vol van smaak en échte producten.
  • Al onze confituren gemaakt zijn met fruit uit de boerderijtuin. Puur natuur…

KWALITEIT KOMT ALTIJD OP DE EERSTE PLAATS

Kom bij ons om originele en exclusieve kaasschotels, unieke racletteschotels, lekkere dessertbuffetten, roomijs met echte volle smaken, gepersonaliseerde ijstaarten, geschenkjes vol ambachtelijke hoeveproducten… en wees ervan overtuigd dat je kwaliteit koopt van de bovenste plank!

MET ZORG VOOR DE NATUUR

Als boer komen we dagelijks in contact met de natuur en zijn wij ons bewust van het belang ervan voor de omgeving. Wij zorgen voor al onze dieren en velden met een groot groen hart. Van kalfje tot koe geven we ze de beste zorgen. Zo zijn al onze producten 100% korte keten en zijn onze productiemethoden milieubewust. We investeerden reeds in tal van ecologische verantwoorde zaken. (zonneboiler, zonnepanelen, warmterecuperatie, warmtepomp,….)

OPENINGSUREN

HOEVEWINKEL

woe tem zat 10-18u
of op afspraak voor afhalingen
gesloten op 8/11

kinderboerderij / terras

GESLOTEN

Laat je verleiden door
onze ambachtelijke
en handgemaakte
producten.

Nieuws van de hoevereporter