De Vierhoekhoeve Boerderijvakantie 2021 Foto1

Feest! Feest! Feest!

In 2021 vieren we driemaal feest! De Vierhoekhoeve bestaat 30 jaar en dus kunnen we deze zomer verjaardagskaarsjes uitblazen.

De boerderij bestaat dit jaar 100 jaar en voor onze hoevewinkel met boerderijlekkers zetten we ook  al 15 kaarsjes op de taart!

We hopen oprecht dat we dat samen met uw lieve schatten kunnen vieren!

Wat het wordt? Vertrouwd en verrassend….dat zeker! 30 jaar doen we deze formule en traditie is traditie! Het doet ons zoveel plezier om nu al de kinderen van kinderen te mogen ontvangen.

Het wordt een week vol dieren verzorgen (geiten, kippen, ezels knuffelen, paarden kammen,…), koeien melken, kalfjes vertroetelen,…
Maar natuurlijk ook elke dag sport en spel (en warmte trotseren we uiteraard met waterspelen 😊).
We gaan naar het veld of op tocht…
We eten heerlijk vers recht uit de boerderijkeuken…van ijsjes tot frietjes…
We maken veel plezier…daar zorgen onze topmonitoren zeker voor…
En we knutselen, zingen, dansen, ….en FEESTEN!!! (als de beesten, want op de boerderij mag dat😉)

Adobestock Slinger3
Voel je het al kriebelen?

Party!

Schrijf je dan
als de bliksem in!
De Vierhoekhoeve Boerderijvakantie 2021 Foto2

Heb je nog vragen over deze onvergetelijke, boerengezonde, ontspannende en leerrijke boerderijvakantie? Dan vind je nog heel wat antwoorden in de ‘veelgestelde vragen’.

 • Onze dochter van 9 is voor de allereerste keer bij jullie op kamp geweest dit jaar. (Dit was ook het allereerste kampje waar ze bleef slapen) we waren dus allemaal wat zenuwachtig! Ze had er heel erg naar uitgekeken. Ze is terug gekomen met super leuke verhalen, ze is gek op de dieren en op de begeleiding. Dit was een fantastisch kamp voor haar en ze vond het eten ook super lekker! Zeker voor herhaling volgend jaar! Wij volgen jullie op de voet zodat ze volgend jaar terug de kans kan hebben om bij jullie te komen! Bedankt voor zo goed voor haar te zorgen!
 • Olivia heeft zich voor de eerste keer boerderijkamp ontzettend geamuseerd! Leuke activiteiten, supertoffe monitoren en hééél lekker eten! (vooral de desserties ;-). ) Ze kijkt er al enorm naar uit om volgend jaar opnieuw de dieren te kunnen verzorgen, in de tuin te helpen, een kamp vuur te maken en lekkere deserties uit te proberen! Een dikke pluim voor alle medewerkers!
 • Jaar na jaar keek Free uit naar het kamp. Ik zou dit kamp aan alle ouders aanraden!! Kleinschalige, gezellige en huiselijke omgeving, toffe activiteiten onder begeleiding van super enthousiaste begeleiding met grote verantwoordelijkheidszin en zeer lekker eten! Niet twijfelen over zo een superlocatie voor uw kind!
 • Alles was leuk! Ik wil nu al terug! 😊
 • Onze dochter heeft een super kampweek gehad op de Vierhoekhoeve. Alles was echt top, jullie organisatie verdient een pluim! Haar eerste vraag toen ze ons terug zag " mag ik volgende zomer terugkomen?" zegt genoeg! Bedankt voor de goede zorgen!
 • Marie (12 jaar) en Felix (10 jaar) hebben het kamp opnieuw als super ervaren. Een kalfje zien geboren worden, lang opblijven, lekker eten, super leuke dieren die ze mochten knuffelen. Kortom een super kamp. Ook de leiding was top.
 • Topkamp! Leuke dansjes, leuke activiteiten en vooral de diertjes! Wat we zo leuk vinden op het boerderijkamp is het verzorgen van de dieren, de leuke spelletjes, lekker eten en het kampvuur! We kunnen ons helemaal uitleven :))
LEEFTIJD

Voor alle kinderen tussen 6 en 12 jaar.

PRIJS
299 euro (+fiscaal attest voor elke deelnemer)
Voor elke broer of zus op hetzelfde adres geven we 15 euro korting
WANNEER?

02-06/08/2021
09-13/08/2021 (VOLZET)
16-20/08/2021 (VOLZET)

Telkens van maandag 9u tot vrijdag 15u30 (steeds intern)

inschrijfformulier
boerderijkamp

  Naam:
  Voornaam:
  Geboortedatum:
  Geslacht:
  Straat en nr:
  Postcode:
  Gemeente:
  Tel.nr Mama:
  Tel.nr Papa:
  E-mailadres:
  Ik schrijf mij in voor de volgende periode:
  Met welke vriendjes/vriendinnetjes wil je samen in de groep zitten?
  Heeft u nog vragen?